وکیلانه

- به بهانه‌ی سالروز نظریه‌ی مششع داماد لرستان

دوشنبه, ۲۳ خرداد ۱۳۹۰، ۰۶:۱۹ ق.ظ
وکیلانه - به بهانه‌ی سالروز نظریه‌ی مششع داماد لرستان
ازاینجا:

دوسال پیش همین روزها بود که در ایران اسلامی، جنبشی به راه افتاده بود به نام اشرافیت و می خواست جمهوریت نظام را زیر چکمه های رسانه ای و پروپاگاندای تبلیغاتی خود له کند. مردم تصمیم خودشان را گرفته بودند و مصمم بودند که به سینه اشرافیت دست رد بزنند. این اتفاق در 22 خرداد 88 رخ داد.
حضور حماسی مردم پای صندوق های رای، این بار از این جعبه رای، رسانه ای ساخت تا برخلاف آنچه دیده می شد و شنیده می شد، رای خود را در دفاع از یک آرمان اعلام کند. اما شامگاه 22 خرداد، در حالیکه هنوز رای گیری تمام نشده بود و صندوقی هم برای شمارش آرا باز نشده بود، میر حسین موسوی در برابر خبرنگاران با قاطعیت اعلام کرد که" پیروز انتخابات با نسبت آرای بسیار زیاد، اینجانب هستم."

موسوی اما دلیلی برای این اعلام پیروزی زود هنگام خود ارائه نکرد. تا فردا و پس از اعلام نتایج همسر وی خانم زهرا رهنورد که به گفته خود ایشانفول پرفسور و روشنفکر ترین زن ایرانیهستند در مصاحبه با تلویزیون رسمی دولت انگلیس، بی بی سی فارسی، اعلام کند: "اصلا یک سری نقاطی هست که خودش ملاک ماست برای اینکه در انتخابات تقلب شده، مثلا آذربایجان و ترک زبان ها فرزند خودشون رو نمی گذارند به آقای احمدی نژاد رای بدهند یا لرستان که خود من لر هستم و موسوی هم بارها اعلام کرده که داماد لرستان است، داماد خودشون رو نمی گذارند، به کسی دیگه ای رای بدن ما که این دو تا برای ما ملاکه که باقی موارد هم شبیه همین است"

این اوج استدلال سرکار خانم رهنورد، این بزرگترین روشنفکر زن! ایران – و از آنجایی که زن و مرد در قاموس اینها برابر است، روشنفکرترین فرد ایران- بود که در آن به رای عشیره ای و قبیله ای پایبند بود. استدلال خانم رهنور نشان گر عمق دیدگاه پوچ این عده به دموکراسی و جمهوریت است. چه آن که قومیت گرایی صرف را هم تحمل نمی کند و نمی گوید لرها به کروبی که خود لر است رای دهند، بلکه می گوید، لرها به موسوی که داماد لرستان است، رای بدهند.

باید توجه داشت این یک اظهار نظر صرفا اجمالی و مقطعی نیست، این به معنای این است که نمی پذیرند مردم ایران به قبیله ای رای نداده باشند. این ها شعور مردم را برنتافتند که این گونه متوهمانه بر طبل تقلب کوبیدند و بر آن هم اصرار کردند.

این سخنان بعد از گذشت 30 سال از انقلاب و برگزاری 30 انتخابات از سو خانم رهنورد، شاید در ظاهر خنده دار اما در باطن عمق فاجعه ای بود که با نام روشنفکری و با نام مردم فتنه ای 8 ماهه را تدارک دیدند تا در 22 بهمن 1388 باردیگر با پتک جمهوریت متلاشی شوند.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۰/۰۳/۲۳
امیرعلی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی